Fotballdrakter Herre Albania Hjemmedrakt 2023/24 Rød Kortermet

kr 389

Nullstill
Produkt total
Valg total
Sum total

Beskrivelse

Stilisert i de ikoniske fargene til Albania, er denne utgaven av lagets hjemmedrakt moderne og stilig. Den røde trøyen har en tonal geometrisk design på forsiden og ermene. Svarte detaljer pryder sidene og ermekantene, og det er også en svart oppslått krage. En treseters knappestolpe fullfører polostilen på halsen. På forsiden av trøyen er det et Albania-merke og Macron-logo; begge er preget for en høykvalitets, men lett finish.

Perfekt for å heie laget frem under kampdager, ser denne fotballtrøyen i polostil fantastisk ut og er ideell for uformell bruk så vel som på fotballbanen. Vær oppmerksom på at dette er en slim-fit stil, hvis du ønsker en mer avslappet passform, kan det være lurt å gå opp i størrelse. Lett, pustende, nettingstoff er utmerket på fotballbanen og trekker aktivt bort svette for å holde deg kjølig og tørr.

Skynd deg, unngå skuffelse, klikk «legg til i handlekurven» og sjekk ut online for å bestille den offisielle Albania hjemmetrøyen for 2023/24. Vi har også den splitter nye bortedrakten, så fullfør samlingen og handle begge før de blir utsolgt!

Vi støtter å trykke navn og nummer du favoritter på billige fotball drakter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fotballdrakter Herre Albania Hjemmedrakt 2023/24 Rød Kortermet”