Martinelli 11 Arsenal Tredjedrakt 2023-2024 Kortermet + Korte bukser til Barn

kr 399

Med originalt Martinelli 11 trykk

Størrelsestabell
Nullstill
Produkt total
Valg total
Sum total

Beskrivelse

Mørkegrønn er fargen som Arsenals tropp vil bruke for bortekamper i cupen og i Europa, samt utvalgte kamper i Premier League. Denne grønne tredjetrøya har blå erme- og skulderpaneler. Det er tonale blå Adidas-striper og hvite ermekanter. For å la barna tydelig vise sin tilhørighet til laget, er det en Arsenal-kanon på forsiden sammen med en hvit Adidas-logo, begge brodert for en førsteklasses finish. Trykte sponsormerker sitter på forsiden og venstre erme, og kragen er prydet med en ‘AFC’-tekstlogo.

Som et offisielt Adidas-produkt er Arsenals tredjetrøye for barn designet for både komfort og ytelse. Denne trøyen har en vanlig passform, korte ermer og ståkrage med knappestolpe, og har også en forlenget bakre kant for full dekning. For juniorfotballspillere er denne trøyen lett og pustende, og designet for å aktivt trekke bort svette med innebygd Aeroready-teknologi.

Lageret er svært begrenset, og Arsenals tredjetrøye for barn 2023/24 selger raskt, bestill for barnet ditt i dag for å unngå skuffelse. Det er også mulighet for å legge til offisiell Premier League-tekst og erme-påsømmer for den komplette kampdagslooken.

Vi støtter å trykke navn og nummer du favoritter på billige fotball drakter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Martinelli 11 Arsenal Tredjedrakt 2023-2024 Kortermet + Korte bukser til Barn”