Olympique de Marseille Tredjedrakt 2023/24 Kortermet

kr 389

Størrelsestabell
Nullstill
Produkt total
Valg total
Sum total

Beskrivelse

Med en dristig oransje og svart kamuflasjemønster er designet av denne trøya inspirert av mottoet ‘Peuple Volcanique’, som også er trykt på baksiden av kragen. Grafikken dekker den tredje trøya, bortsett fra en ensfarget bakpanel. På forsiden er det en fullbrodert Olympique Marseille-logo og Puma-logo, samt en varmepåført sponsorlogo.

Designet av Puma er denne utgaven av Olympique Marseilles tredjetrøye perfekt for å vise lojalitet til laget; den har korte ermer, en ribbestrikket rundhals og standard passform for optimal komfort. Som en offisiell Puma-fotballtrøye er den imidlertid også designet for ytelse på banen. Lett polyester er pustende og utformet for aktivt å trekke bort svette, slik at du holder deg kjølig, tørr og selvsikker.

Skynd deg, beholdningen er begrenset, og denne trøyen selger raskt; bestill din Olympique Marseille tredjetrøye for 2023/24 før de er utsolgt. Utforsk vår nettbutikk der du også kan bestille de offisielle hjemme- og bortedraktene. Vær klar for hvert spill og handle hele utvalget nå.

Vi støtter å trykke navn og nummer du favoritter på billige fotball drakter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Olympique de Marseille Tredjedrakt 2023/24 Kortermet”

Du liker kanskje også…