Paris Saint-Germain Hjemmedrakt 24/25 PSG Hjemmesett

kr 439

Størrelsestabell
Nullstill
Produkt total
Valg total
Sum total

Beskrivelse

Paris Saint-Germain Hjemmedrakt 24/25 er en stolt og elegant fotballdrakt som hyller den franske hovedstadens lidenskap for fotball. Denne drakten, designet for sesongen 2023-24, kombinerer tradisjon med moderne stil.

  1. Fargepalett: Drakten har en dyp blå farge som symboliserer PSGs stolte historie og deres posisjon som en av Europas mest fremtredende klubber.
  2. Detaljer: På brystet finner du det ikoniske PSG-logoen, omkranset av stjerner som representerer klubbens suksesser. Skuldrene har subtile røde og hvite striper, som gir et snev av eleganse.
  3. Teknologi: Laget med Nike Dri-FIT ADV-teknologi, holder denne drakten spillerne tørre og komfortable på banen. Den lette og pustende konstruksjonen gir optimal ytelse.
  4. Spillernes navn og nummer: Velg din favorittspiller og få navnet og nummeret trykket på baksiden av drakten. Enten det er Neymar, Mbappé eller en annen stjerne, kan du vise din støtte på banen.

Denne drakten er ikke bare et plagg, men en del av PSGs stolte arv. Enten du er på tribunen eller spiller selv, vil du føle deg som en del av laget med Paris Saint-Germain Hjemmedrakt 24/25.

Vi støtter å trykke navn og nummer du favoritter på billige fotball drakter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Paris Saint-Germain Hjemmedrakt 24/25 PSG Hjemmesett”